Kurv 0

Alle perler er håndlavet.
Man blødgør glasset i flammen fra en gasbrænder til den rette konsistens. Herefter vikles det omkring en viklestang belagt med et ler agtigt materiale.

Efterfølgende formes og dekoreres glasset til det ønskede design og afkøles i et isolerende materiale.

Leveringstiden er 1-3 hverdage efter køb. Hvis pakken bliver forsinket eller hvis vi har haft forkert lagerstatus, kontakter vi dig så snart vi kan.

Til andre lande end Danmark varierer leveringstiden fra 1-6 dage.

Hos TBF-Design er der fri fragt på alle perler og smykker. Ønskes et Track and Trace nummer koster det kr. 39 Uden omdeling.

Alle pakker leveres af Post Danmark til din postkasse. Vælger du Track and Trace uden omdeling, leveres din pakke ved den nærmeste posthus eller pakkeboks.

Til andre lande end Danmark er det ikke muligt at vælge omdeling. Pakken leveres derfor altid til det nærmeste posthus eller pakkeboks.

Når din pakke er ankommet, vil du både få en SMS og E-mail, hvis du har valgt Track and Trace.

Det gør den desværre ikke, da alle perler og smykker er unika.

Ordrebekræftelsen sendes på e-mail. Kontroller derfor altid, at din e-mailadresse er skrevet korrekt, idet dette er den mest almindelige årsag til at ordrebekræftelsen ikke er nået frem. En anden årsag kan være, at dit spamfilter blokerer visse e-mails.

Læs hvordan du sender en vare retur her.

Har du skrevet en forkert adresse, bedes du hurtigst muligt sende en mail eller lave et opkald. Hvis varen er afsendt, kan fejlen ikke rettes.

Perler og smykker pakkes i et skumagtigt materiale og sendes i en vandtæt embalage.

Hvis din vare mod forventning skulle være skadet, kan du returnere den i original embalage. Når varen er modtaget af os, får du beløb for vare og returfragt refunderet.

Det er desværre ikke muligt at få fremstillet perler eller smykker efter ønske.