Kurv 0

Når du handler hos TBF-Design, har du følgende måder at få leveret dine varer på:

  1. Post Danmark fri fragt leveres direkte til din postkasse.
  2. Post Danmark uden omdeling kr. 39.00.
    Pakken sendes med et track and trace nummer, så du kan spore din pakke. Der skal beregnes minimum 1-2 dages levering.
    Når din pakke er ankommet, vil du modtage en bekræftelse via. SMS og E-mail.

Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens kapitel 4.

Fortrydelsesfristen er 14 dage – og træder i kraft, fra den dag du modtager din vare.

Det betyder at du som kunde har rettighed til at fortryde dit køb ved at meddele det til TBF-Design indenfor 14 dage. Varen skal sendes retur indenfor 14 dage fra den dato du har meddelt TBF-Design, at du vil benytte din fortydelseret.

Hvordan fortryder du?

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du tilbagesende det købte produkt til TBF-Design. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet produktet til postvæsenet, som har påtaget sig forsendelsen til TBF-Design. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelsen.

Medmindre andet er aftalt, skal du selv betale omkostninger (porto/fragt) ved varens tilbagesendelse. Har TBF-Design i henhold til aftalen leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare som helhed ikke kunne leveres, påhviler omkostningerne ved tilbageleveringen dog TBF-Design.

Sælgerens navn og adresse, hvortil varen skal tilbagesendes:

TBF-Design
Drosselvej 16
9270 Klarup
Tlf.: +45 26 59 25 24

Når varen er modtagen, bliver du kontaktet, og der returneres det fulde beløb til din konto.

Betingelser for at fortryde aftalen:

Det er en betingelse, at du kan tilbagegive varen i samme stand, som du modtog den. Alle varer skal returneres i original emballage.

TBF-Design forbeholder sig retten til at afvise/at modtage en vare, som ikke leveres i samme stand.

Information du skal være opmærksom på: 

Korrekt udfyldelse af returskema her.
Tydelig notering af ordrenumer.

Du har 2 års reklamationsret – hvis fejlen ikke er opstået af fejlagtigt brug eller ved almindelig slitage, kan du sende varen retur, hvorefter der vil blive taget stilling til om varen bliver repareret, rekonstrueret eller refunderet.

Når du opdager fejlen, bedes du sende en mail hurtigst muligt til info@tbfdesign.dk.

TBF-Design vil selvfølgelig hjælpe dig med din reklamation, og der betales selvfølgelig for returporto ved fejlleverancer og reklamationer.

Det er trygt og sikkert at handle hos TBF-Design. Hos TBF-Design foregår betalingen igennem Paypal, og vi har derfor ikke adgang til nogle af dine kortoplysninger.

Du modtager en bekræftelse på mail, når dit køb er gået igennem (hvis du ikke modtager en bekræftigelse, skal du venligst skrive det til os – så sender vi den igen).